Spilinformation

3.5 / 5 (5432 stemmer)
Beskrivelse
Garden Tales 2 er et sjovt match-3 game. I denne meget ventede efterfølger til det originale Garden Tales -eventyr med brikker, kan du udforske et helt nye niveaukort. Oplev en stor samling af nye puslespil. Pluk frugterne og saml skatte.

Sådan spiller du Garden Tales 2?
I dette bejeweled game, kan du rejse gennem de smukke frugtplantager og frugt-bede, der kærligt passes af havenisser. Saml frugter ved at sætte tre eller flere frugter af samme slags på række. Du kan flytte frugterne ved at ombytte to tilstødende felter. Kombinationer af tre eller flere frugter vil dukke op og forsvinde.

I begyndelsen af hvert niveau får du vist, hvilke genstande du skal indsamle. Du har kun et begrænset antal træk til at gøre dette. Antallet af træk vises øverst på skærmen, til venstre på spillepladen over brikkerne.

Nogle gange skal du samle en bestemt type frugt, andre gange skal du droppe genstande i bunden af gitteret. I andre baner skal du fjerne pletter af jord eller is for at holde haven i god stand - eller du skal gennemføre en kombination af alt det ovenstående.

Er der tips og tricks til Garden Tales 2?
Samle stjerner – Over cirklen, der viser antallet af træk, vises en bjælke, der viser point og stjerner, som du har opnået. Du kan optjene op til tre stjerner pr. niveau. Brug disse stjerner til at åbne de døre og skattekister, som du finder undervejs på niveaukortet.

Åbne skattekister – Disse skattekister indeholder ofte mønter, boostere og andre bonusser, som hjælper dig med at løse vanskelige gåder. Det er værd at gentage visse niveauer for at opnå det maksimale antal stjerner, så du kan samle disse genstande.

Frugtbomber – Når du laver kombinationer af 4 eller flere identiske brikker, får du særlige bonusbomber. Frugt, der er omgivet af en lysende hvid ring, kan fjerne en hel række eller kolonne (eller begge dele!), når de bruges til at skabe et match.

Bonus ved afslutning af niveau – Når du har fuldført niveauets målsætninger, vil alle resterende træk blive konverteret til frugtbomber og udløses på en gang. Dette giver dig masser af ekstra point og hjælper dig med at få en trestjernet score inden for rækkevidde.

Hvornår blev Garden Tales 2 udgivet?
Dette spil blev først udgivet i januar 2021. HMTL5-versionen blev senere udgivet af Azerion den 17. september samme år.

Hvem har udviklet Garden Tales 2?
Dette spil blev udviklet af SoftGames og Azerion. De samme udviklere skabte også den foregående episode, Garden Tales.
Sådan styrer du
Brug din mus

Garden Tales 2 Walkthrough

Der blev ikke fundet nogen video.