Spilinformation

3.5 / 5 (48478 stemmer)
Beskrivelse
Gorillaz Tiles er et mahjong-lignende brætspil. Prøv på at fjerne alle brikkerne. Tryk på dem, der matcher, og forsøg på at lave nye kombinationer for at optjene bomber. Hvert nyt niveau vil have et ekstra design af brikker, hvilket gør puslespillet stadigt sværere.

Sådan spiller man Gorillaz Tiles
Brættet er fyldt med to lag brikker med billeder af bandet Gorillaz. Dit mål er at fjerne dem alle. Tryk på kombinationer af to eller flere brikker, der ligger lige ved siden af ​​hinanden. Disse brikker vil forsvinde fra brættet. Hvis du skaber et hul, falder brikkerne ovenfor ned for at udfylde det. Brikkerne glider også til venstre, hvis en kolonne er ryddet helt væk.

Brikkerne vil også forsvinde, hvis to ens falder oven på hinanden eller lander ved siden af ​​hinanden. Kædereaktioner vil give spilleren en halv bombe. Hvis der ikke er flere brikkombinationer at trykke på, kan spilleren bruge disse bomber til at sprænge de resterende fliser i luften.

Gorillaz Tiles – strategitips
Bomber bliver stadig vigtigere mod slutningen af ​​hver runde, især i det sidste af spillets tre niveauer. Derfor er det vigtigt at spare så mange af dem op, som du kan. Se omhyggeligt efter kombinationer, der vil forårsage en kædereaktion, især i bunden af ​​brættet.

Det første niveau er din bedste mulighed for at spare en masse bomber op, og du kan tage eventuelle resterende bomber med dig til de næste niveauer. Hvis du er nødt til at bruge en bombe, så prøv at sprænge de brikker i luften, der vil give mindst en halv bombe til gengæld.

Hvem er Gorillaz?
Gorillaz er et virtuelt band skabt af kunstneren Jamie Hewlett og musikeren Damon Albarn, frontmanden for rockbandet Blur. Bandets medlemmer er alle animerede figurer. Medlemmerne er forsanger 2-D (hvis vokal leveres af Albarn), bassist Murdoc Niccals, trommeslager Russel Hobbs og leadguitarist og keyboardspiller Noodle.

Udgivelsesdato
Denne HTML5-version af spillet blev udgivet i april 2017, men den originale Flash-version af Gorillaz: Tiles of the Unexpected blev første gang udgivet i juni 2008.

Udvikler
Gorillaz Tiles er lavet af Agame.
Sådan styrer du
Brug din mus

Gorillaz Tiles Walkthrough

Der blev ikke fundet nogen video.