Spilinformation

4 / 5 (909 stemmer)
Beskrivelse
Jewels Blitz 5 er et matching-spil, hvor du skal sætte tre eller flere af de samme ædelstene på række for at løse hvert puslespil. Tag ud på en rejse gennem den mayanske by, der er skjult i junglen, og saml ædelstene, gyldne masker og andre skatte undervejs.

Hvordan spiller man Jewels Blitz 5?
I dette bejeweled-spil skal du få ædelstenene til at bytte plads for at få tre eller flere matchende ædelsten på række. For at bytte ædelstenene rundt, skal du vælge og trække en ædelsten til en af de tilstødende felter. Dette vil få dem til at bytte plads, men kun hvis flytningen resulterer i en gyldig match-3-kombination.

Klik på ædelstenene for at samle dem. Fokuser på at samle de ædelsten, der er vist i panelet til venstre på spillebrættet. Dette panel viser niveauets mål, så de ædelsten, der er vist her, er dem, du skal fjerne for at gennemføre hvert match-3-puslespil.

I nogle niveauer vil panelet også vise andre genstande, f.eks. mayanske-masker, brikker af is, bananblade eller magiske lilla brikker. Det er genstande, som du skal fjerne ved at lave match eller ved at få dem ned i bunden af spillebrættet ved at sprænge de ædelstene der er under dem.

Du kan score række- og kolonnebomber ved at sætte 4 af de samme ædelstene på række. Hvis det lykkes dig at kombinere 5 identiske ædelstene, får du en særlig farvebombe. Match disse genstande med andre ædelsten for at skabe eksplosive kombinationer. Du kan også samle fire forskellige boostere for at fjerne ædelstene og særlige forhindringer.

Jewels Blitz 5 strategi og tricks - hvordan scorer man 3 stjerner?
Prøv at afslutte hvert niveau med den maksimale score på tre stjerner. Stjernerne kan bruges til at åbne de skattekister, du finder langs stien på kortet. Du får tre stjerner, hvis du fylder måleren øverst til venstre på spillebrættet op til tre stjerner.

Det er ikke altid nemt at score nok point til at fylde måleren. Men alle træk, du har tilbage efter at have opfyldt niveaumålet, bliver automatisk til række- og kolonnebomber, som derefter spredes tilfældigt ud over hele spillebrættet. Når alle bomberne går af på én gang, udløser det normalt en række kaskader, som vil øge din score enormt i slutningen af runden.

Er der flere Jewels Blitz spil?
Ja, du kan også spille Jewels Blitz 3 og Jewels Blitz 4. (De to ældre spil i serien er i øjeblikket ikke længere tilgængelige online.)

Hvornår blev Jewels Blitz 5 udgivet første gang?
Dette spil blev udgivet den 7. juni 2022.

Hvem står bag Jewels Blitz 5?
Dette spil blev skabt af udvikleren SoftGames.
Sådan styrer du
Brug din mus

Jewels Blitz 5 Walkthrough

Der blev ikke fundet nogen video.