Spilinformation

4 / 5 (317670 stemmer)
Beskrivelse
Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple er et kooperativ eventyrspil for to spillere. Du skal før de to helte gennem det labyrintlignende tempel og indsamle ædelstenene på din vej til udgangen.

Hvordan du spiller Fireboy and Watergirl 1
Du kan spille dette platformspil alene eller dele tastaturet med en ven. Dit mål er at samle de røde og blå diamanter og bringe begge figurer sikkert til udgangen. De anvendte helte udgør et godt hold med deres komplementære kræfter og svagheder. For at komme igennem skovtemplet skal de arbejde sammen. Hvis du nyder dette spil, skal du også sørge for at tjekke de andre eventyr fra Fireboy and Watergirl spilserien.

Fireboy's og Watergirl's styrker og svagheder
Fireboy kan kun samle de røde ædelstene. De brændende lavasøer vil ikke skade ham, men vandet vil dræbe ham øjeblikkeligt. Watergirl er hans modsætning. Hun kan kun samle de blå diamanter, og selvom vandsøerne ikke vil gøre hende nogen skade, er det dødeligt for hende at røre ved lavaen. Vær forsigtig: Søerne med giftig grøn slim er dødelige for begge karakterer.

Fireboy og Watergirl: Begge skal overleve!
Hvert niveau i tempellabyrinten er fyldt med elevatorer, kontakter, fældedøre, knapper og andre puslespilselementer. Tryk på kontakterne, og få den ene karakter til at holde knapperne for den anden. Kun godt samarbejde vil få dem igennem - de vil ikke være i stand til at klare det alene. Og det mener vi helt bogstaveligt: Hvis den ene figur dør, så vil den anden det også. Så sørg for at bringe dem begge sikkert til udgangen!

Udvikler
Fireboy and Watergirl 1 er udviklet af Agame. Serien er skabt af udvikleren Oslo Albet.

Lanceringsdato
Denne opdaterede version af Fireboy and Watergirl 1 blev udgivet den 24. maj 2018. Den originale Flash-version af dette spil blev først udgivet den 19. november 2009. Det er en ægte klassiker med online afslappet spil!
Sådan styrer du
Player 1
Brug WASD-tasterne
Player 2
Brug piletasterne

Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple Walkthrough

Der blev ikke fundet nogen video.