Spilinformation

3.5 / 5 (221457 stemmer)
Beskrivelse
Bubble Shooter, også kendt som Bubble Game 3, er et klassisk match-3-spil, i hvilket du skal parre tre eller flere af de samme bobler for at sprænge dem. Nye rækker bliver ved med at komme ned – hvor længe kan du holde spillet gående?

Sådan spiller du Bubble Shooter
Par mindst tre bobler af samme slags ved at affyre de farvede kugler i din boblekanon. Hver kombination af tre eller flere vil briste og forsvinde. Men hvis det ikke lykkes dig at lave en gyldig kombination, vil det fjerne en af de grå bobler i bundrækken. Når alle disse er væk, vil en ny række bobler skubbe de resterende bobler længere ned.

Målet i dette færdighedsspil er at samle så mange point, du kan, uden af lade boblerne glide for langt ned. Spræng dem, før de kommer for tæt på kanonen, eller du bliver blokeret af en mur af bobler, og du taber spillet.

Bubble Shooter-strategi
Forbliv i spillet, så længe du kan, så du kan score flest mulige point. Find balancen mellem det at fjerne bobler nok til at skabe plads, men uden at fjerne dem alle sammen (det afslutter også spillet). Lad ikke boblerne klumpe sig sammen i midten. Dette område er det mest besværlige at have med at gøre, hvis boblerne falder langt nok til at blokere dit sigte.

I bunden af skærmen kan du se, hvilke to farver der kommer op som de næste, så du kan planlægge lidt forud. Du kan også få boblerne til at slå tilbage fra væggene. Det er nyttigt for at komme uden om forhindringer og foretage vanskelige affyringer. Bobler, der mister forbindelsen til loftet, vil også briste. På den måde kan du skabe en stor kædereaktion og sprænge en masse bobler på én gang.

Frigivelsesdato
Den oprindelige Flash-version af Bubble Shooter er meget ældre, men denne nye HTMLS-version blev publiceret første gang i 2017.

Udvikler
Bubble Game 3 er produceret af OrangeGames.
Sådan styrer du
Brug din mus

Bubble Shooter Walkthrough

Der blev ikke fundet nogen video.