Spilinformation

4 / 5 (14052 stemmer)
Beskrivelse
Jewels Blitz 3 er et bejeweled-puslespil med farvestrålende ædelsten. Saml tre eller flere ædelsten af samme type på en række for at få dem til at poppe op så du kan samle dem. Saml de rigtige ædelsten, knus brikkerne med is, og saml aztekiske sten og andre skatte for at fuldføre hvert niveau på kortet!

Hvordan spiller man Jewels Blitz 3?
I dette matchingspil kan du rejse gennem en række niveauer, der er arrangeret langs et smukt kort. Saml skattekister og andre bonusser, der er spredt rundt omkring på stien, ved at samle nok stjerner. Du kan vinde stjerner ved at fuldføre de forskellige puslespil.

For at flytte ædelstenene rundt på spillebrættet kan du trykke på en ædelsten og trække den for at få den til at bytte plads med en ædelsten i en af de tilstødende felter. Ædelstenene kan dog kun byttes, hvis denne flytning direkte resulterer i en gyldig kombination af tre eller flere ædelsten. Panelet over brættet viser dig, hvilke elementer du skal samle eller fjerne.

Du kan udløse bonusser ved at kombinere mere end tre identiske sten. Hvis du kombinerer 4 af de samme ædelsten, får du en særlig bombe, der kan fjerne en hel række eller kolonne, når den bruges til at fuldføre en kombination. Denne bombe ligner en glødende ring omkring en ædelsten, og ringens retning viser, om bomben rydder en række, en kolonne eller begge dele.

Hvis du kombinerer 5 af de samme ædelsten, får du en kraftig farvebombe. Kombiner den med en hvilken som helst ædelsten for at sprænge alle ædelsten af den pågældende farve på én gang, uanset hvor de er placeret på brættet.

Er der flere Jewels Blitz spil?
Ja, selv om de to første spil ikke længere er tilgængelige, kan du også spille Jewels Blitz 4 og den nyere efterfølger Jewels Blitz 5 på vores hjemmeside.

Hvornår blev Jewels Blitz 3 udgivet?
Dette spil blev udgivet første gang i juni 2018.

Hvem står bag Jewels Blitz 3?
Dette spil blev udviklet af SoftGames.
Sådan styrer du
Brug din mus

Jewels Blitz 3 Walkthrough

Der blev ikke fundet nogen video.