Spilinformation

4 / 5 (19163 stemmer)
Beskrivelse
Mahjong Dimensions er et 3D puslespil. Stryg hen over bunken af tredimensionelle fliser i midten, og drej den rundt for at søge efter matchende ikoner. Et spændende puslespil på tid, der udfordrer dine mahjong-evner.

Hvordan spiller du Mahjong Dimensions?
I dette 3D mahjong-spil har du 2:55 minutes, eller 175 sekunder, til at gennemføre tre sæt mahjong-puslespilsniveauer. Hvert nye niveau har flere fliser end det tidligere. Hvis du fuldfører de to første niveauer hurtigt, har du mulighed for at bruge mere tid på at løse det sidste og mest udfordrende niveau.

Tryk på to matchende fliser for at fjerne dem. Du kan kun kombinere to fliser, hvis de ikke er blokeret af andre fliser på venstre og højre side, så søg efter fliser langs bunkens hjørner. Fjern alle flisepar for at færdiggøre hvert niveau.

Glem ikke, at du også kan dreje bundterne af fliser i midten, så de blotlægger dem, du ikke kan se fra din nuværende vinkel. Stryg til siden for at dreje flisebunken.

Hvad er nogle tips og tricks til Mahjong Dimensions?
Der er forskellige måder, du kan booste din score på:
Speed Match Combo – Hvis du foretager et match inden for 3 sekunder efter dit sidste match, vil du modtage en point-multiplikator. Disse kan stables og kan forbedre din score markant.

Multi-Match Combo – Du kan også få en bonus, når du matcher de samme ikoner i en sekvens. Det vil ikke ske så ofte, men kan også forbedre din score.

Shuffle – Sidder du fast og leder efter kombinationer? Du kan blande de tilbageværende fliser en gang per niveau. Det kan muligvis hjælpe dig med at fjerne brikkerne hurtigere.

Hvordan får jeg mere tid i Mahjong Dimensions?
Løber du tør for tid for hurtigt? Vi har også flere andre, alternative versioner af spillet, hvor du kan bruge 350, 470, 640, eller 900 sekunder på at gennemføre puslespillet i stedet for 175 sekunder.

Disse versioner er kopier, og grafikken er synligt dårligere end originalen. Men prøv dem, hvis du føler, at du bliver frustreret over den hurtige flisematchning, der er nødvendig for at klare niveauerne i den originale version.

Hvornår blev Mahjong Dimensions udgivet?
Spillet blev udgivet i december 2019.

Hvem har produceret Mahjong Dimensions?
Dette spil blev produceret af spiludvikleren Arkadium.
Sådan styrer du
Brug din mus

Mahjong Dimensions Walkthrough

Der blev ikke fundet nogen video.