Privacypolitik

Introduktion

Spilxl.dk (herefter kaldt ”Hjemmeside”) respekterer privatlivets fred for alle brugere på vores hjemmeside og sikrer, at de personoplysninger du giver os, behandles fortroligt. Dine personoplysninger behandles og beskyttes af os med største omhu. I den forbindelse overholder vi loven for Hollandsk Telekommunikation og den hollandske persondatalov.

Du bør vide, at andre interesser, såsom undersøgelse af ulovlige aktiviteter, kan i nogle tilfælde have forrang for din ret til privatlivets fred.

Admeen B.V. er ansvarlig for behandlingen af oplysningerne på hjemmesiden. I denne fortrolighedserklæring, vil vi forklare, hvilke personoplysninger, vi indsamler og bruger, og til hvilket formål. Fordi vores behandling falder inden for de lovbestemte fritagelsesordningerne, er det ikke blevet rapporteret til den hollandske databeskyttelsesmyndighed.

Bemærk! Er du ikke fyldt 16 år, skal du spørge dine forældre eller værge (herefter kaldt ”Forældre”) om tilladelse til at udlevere dine personoplysninger, og til at bruge vores hjemmeside!

  1. Databehandling af personoplysninger

    Angivet nedenfor, er de vigtigste grunde og personoplysninger vi og vores tredjepartspartner processerer (primært via cookies).

    Formål Data Opbevaring eller aflæsning af data Fortrolighedserklæring
    Sikre at hjemmesiden fungerer som den skal. Senest spillet, gemt og indberettet spil og dine fremskridt herunder navnlig spil;
    browser teknikker (for at være i stand til at spille spil);
    Profile status, hvis du har en profil, kan vi se, om du er logget ind eller ej;
    specifikke indstillinger, du anvender, for eksempel et tema på vores hjemmeside eller positionen af den mobil menuen.
    Hjemmeside Denne fortrolighedserklæring.
    Analysere brugerstatistikker og adfærd for at blive klar over populariteten, ydeevne og for at forbedre hjemmesiden (oplevelse) og vores service. IP-adresse for at tælle unikke brugere;
    Browser oplysninger;
    Operation System (Windows for eksempel);
    Tid og varighed for besøget;
    Hvilke sider der besøges på vores hjemmeside;
    Google Analytics link

    Ved at tilbyde reklamer på hjemmesiden, der generere indtægter, er vi i stand til at tilbyde gratis spil på hjemmesiden. Vi integrerer reklame data med Google Analytics (som beskrevet ovenfor). Med reklame funktionerne i Google Analytics er vi i stand til at bruge:

    • Markedsføring med Google Analytics
    • Google Displaynetværket indtryk rapportering
    • Google Analytics demografi og interesserapportering
    • Integrerede tjenester, der kræver Google Analytics til at indsamle data via annonceringscookies og identifikatorer

    Ved at gøre dette, er reklamerne mere attraktivt for dig som bruger, og vi er i stand til at forbedre vores kampagner, for eksempel for at sikre, at du ikke kan se den samme annonce to gange.

    Hvis du klikker på vores annonce på en hjemmeside, er vi i stand til at tilpasse indholdet af hjemmesiden, for at sikre at hjemmesiden indeholder indholdet af annoncen (for eksempel et særligt populært spil)

    Google bruger disse cookies til reklamer, der vises på internettet og på andre Google tjenester, såsom YouTube, for at vise reklamer, som matcher dine interesser.

    Typer af cookies, der anvendes af Google er forklaret på: www.google.com/policies/technologies/types/

    Hvis du ønsker at fravælge: tools.google.com/dlpage/gaoptout/
    Google link
    Log ind med din Facebook konto på hjemmesiden;
    For at fremme et LIKE på Facebook, hvis du skubber LIKE knappen og for at overvåge dit besøg på vores hjemmeside.
    Hvis du er logget ind på Facebook og besøger hjemmesiden, ved Facebook at du har besøgt hjemmesiden. Facebook registrerer enhver hjemmeside, der viser LIKE knappen.
    For disse oplysninger henvises til fortrolighedserklæring fra Facebook. Facebook link
    Log ind med din Google konto på hjemmesiden;
    For at fremme en +1 på Google+ hvis du skubber G+1 knappen.
    For disse oplysninger henvises til fortrolighedserklæring fra Google. Google link
    Log ind med din Twitter konto på hjemmesiden. For disse oplysninger henvises til fortrolighedserklæring fra Twitter. Twitter link
    For at sikre, at du kan logge, og vi er i stand til at genkende dig, for eksempel til dine en høj score, for nyligt spillede spil, favoritter og hjemmeside præferencer;
    Holde styr på spil placeringer.
    Dit brugernavn og e-mailadresse;
    Din fødselsdag;
    IP-adresse;
    Registrering og login dato;
    Hvis du har oplyst: dit fornavn og efternavn;
    De samme data som er anført under "Sikre at hjemmesiden fungerer, som den skal”.
    Hjemmeside
    Vi gemmer disse oplysninger i vores database (disse oplysninger gemmes ikke i en cookie).
    Denne fortrolighedserklæring.
    Sikre at spillene fra vores partner fungerer som de skal. Det ser ud til du spiller et spil på vores hjemmeside, men indlæses fra en partner hjemmeside. Tænk på spillet som et maleri, der hænger et andet sted, mens du ser det gennem vores hjemmeside, der fungerer som en ramme for maleriet. De får plads på vores hjemmeside så det er muligt for dig at spille deres spil. Det er op til tredjepart, at informere dig om deres behandlingsaktiviteter. Det er grunden til du måske støde ind en anden cookie boks. Som tidligere forklaret, ved vi ikke præcis hvilke personoplysninger tredjeparter behandler. Ikke desto mindre har vi vist vores vigtigste partnere og deres personlige oplysninger på det rigtige, for at sikre, at du er informeret om deres behandlingsaktiviteter. CoolGames
    Famobi
    OrangeGames
    Poki
    link
    link
    link
    link
  2. Registrering og behandling af oplysninger

    Ved at bruge hjemmesiden, efterlader du bestemte personoplysninger. I den forbindelse, skelnes der mellem aktive personoplysninger og passive personoplysninger. Aktive personoplysninger er data du selv udfylder på hjemmesiden. For eksempel, for at oprette en profil på hjemmesiden, skal du indtaste dit navn og e-mailadresse. Passive oplysninger er de data, der gemmes automatisk, når du surfer rundt på hjemmesiden. For eksempel din IP-adresse og hvilket operativsystemet du bruger på din computer, og hvilken browser du bruger. Hvis du er logget ind på hjemmesiden som “bruger” er det både aktive og passive personoplysninger der gemmes. Hvis du ikke er logget ind, er det kun passive personoplysninger der gemmes.

    Vi vil ikke udlevere dine personoplysninger til tredjepart, medmindre vi er juridisk forpligtet til det, eller du har givet din tilladelse hertil.
    I tilfælde af formodet svig eller misbrug af vores hjemmeside, kan vi udlevere personoplysninger til de kompetente myndigheder. Også i tilfælde af, at hjemmesiden bliver overtaget af en anden ejer, vil det være nødvendigt for os at give alle personoplysninger til den nye ejer. Vi samarbejder med partnere, der fylder dele af vores hjemmeside. Tænk på spillet som et maleri, der hænger et andet sted, mens du ser det gennem vores hjemmesiden, der fungerer som ramme for maleriet. De får plads på vores hjemmeside, for at gøre det muligt for dig at spille deres spil. Vi er ikke ansvarlige for behandlingsaktiviteter af disse tredjeparter.

  3. Forældre og børn

    Hvis du yngre end 16 år, bør du spørge dine forældre om lov til at indtaste dine personoplysninger.

    Er du mor, far eller værge for et barn at spille spil på vores hjemmeside og ønsker du at tilbage trække din tilladelse? Det kan du gøre når som helst. For at annullere en konto / en profil kan du kontakte os ved hjælp af kontaktformularen på hjemmesiden. Vi kan bede dig om at identificere dig selv for at sikre profilen er af dit barn. Vi ønsker ikke at slette en profil, der tilhører en anden.

  4. Aktive data

    1. Registrering

      For at kunne oprette en profil, kræver det at du registrerer dig. Vi gemmer de personoplysninger, der er indtastet af dig, såsom din e-mailadresse og din fødselsdag.

    2. Profil

      I din profil, har du adgang til dine personoplysninger, du har givet os, du kan ændre disse oplysninger, hvis du for brug for det. Din profil er kun tilgængelig, når du logger ind med dit brugernavn og adgangskode. For at forhindre misbrug, skal du ikke udlevere din adgangskode til andre personer.

    3. Kontaktformular

      Hvis du udfylder en kontakt- eller applikationsform på hjemmesiden, eller hvis du sender os en e-mail, de oplysninger du sender til os vil blive gemt så længe det kræves, for at besvare, og håndtere formularen eller en beskeden, i overensstemmelse med karakteren af formularen eller indholdet af din e-mail.

    4. Brugernavn og adgangskode

      Der er tilknyttet en adgangskode til dit brugernavn. Du er selv ansvarlig for at opbevare din adgangskode med største omhu. Vi antager, at en person, der logger ind med dit brugernavn og adgangskode er autoriseret til at bruge din profil. Hvis du har mistanke om, at din adgangskode er kendt af uautoriserede personer, skal du kontakte os så hurtigt som muligt, så vi kan træffe foranstaltninger.

    5. Opbevaringstid

      Vi opbevarer de oplysninger, som du har givet til os, så længe din profil er aktiv og i brug, eller indtil du angiver at du vil slette profilen. Hvis du sletter din profil, vil hjemmesiden opbevare dine profiloplysninger i yderligere 30 dage, hvis du kommer til at fortryde sletningen, eller hvis der er klager over materiale / oplysninger indsendt af dig efter du har slettet din profil.

      I tilfælde af misbrug af hjemmesiden og en efterfølgende sletning, vil vi opbevare dine profiloplysninger for at forhindre misbrug i fremtiden.

      Hvis du ikke logger på din profil indenfor 2 år, vil vi markere profilen som inaktiv og slette alle profiloplysninger som tilhører profilen.

  5. Passive data

    1. Klikadfærd og besøgsdata

      Hjemmesiden bliver besøgsinformationerne gemt til statistisk analyse. Besøgsinformationerne inkludere din IP-adresse, tidspunktet for besøget og de data der sendes sammen med en besøgendes browser

    2. Anvendelse af cookies

      Hjemmesiden bruger cookies. En cookie er en simpel lille fil, som sendes sammen med sider på denne hjemmeside og bliver gemt af din browser på din computers harddisk. Det er muligt at deaktivere cookies, men vi fraråder dette stærkt. Hvis du fravælger cookies vil funktionaliteten af hjemmesiden begrænses betydeligt. Hvis der efter cookie boksen vises, og du beslutter dig til at klikke på hjemmesiden, samtykke du med at hjemmesiden gemmer cookies. Hvis du har en profil og efter du er logget ind med dit brugernavn og adgangskode vil hjemmesiden, automatisk placere en cookie på din computer for at kunne genkende dig i resten af en session. De oplysninger, der opnås ved os på denne måde vil blive brugt af os til at optimere vores hjemmeside efter dine ønsker og præferencer.

      Cookies, gør at hjemmesiden er meget lettere at bruge og mere personlig. Der findes forskellige typer af cookies.

      1. Nødvendig:

        Disse cookies er aktiveret for at se hjemmesiden og til at bruge de grundlæggende funktioner, ligesom automatisk login. Disse cookies gemmes automatisk uden dit samtykke.

      2. Funktionel:

        Disse cookies gør det muligt for dig at gemme din foretrukne indstilling, ligesom din yndlingsfarve og din avatar.

      3. Præsentation:

        På grund af disse cookies kan vi vise dig, hvilke spil du har spillet, hvilke spil du har markeret som favorit og husk hvilke spil du har rapporteret. Disse cookies gemmes automatisk uden dit samtykke.

      4. Tredjeparts:

        På grund af disse cookies kan vi vise reklamer der er afstemt til dine interesser.

        Disse cookies gemmes efter din samtykke. Du gør det ved at trykke på ‘'Jeg er enig'' i cookien boksen eller hvis du beslutter at klikke på hjemmesiden efter cookie boksen er dukket op.

      Sletning af cookies

      Har du indsigelse mod cookies? Hvis du ønsker at slette cookies, skal dette gøres via dine indstillingerne i din browser. Vi kan ikke hjælpe dig med dette, fordi cookies gemmes i din browser. Du kan bruge ‘’hjælp’’ funktion i din browser. På www.youronlinechoices.com tredjeparts cookies kan slettes på en sådan måde, at disse cookies ikke gendannes på andre hjemmesider.

    3. Google

      Vores hjemmeside indeholder reklamer, der er leveret af det amerikanske selskab Google. Anvendelse kan være lavet af cookies og andre teknologier, såsom Google Analytics, for at spore, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Oplysningerne således opnået, herunder adressen på din computer (IP-adresse), vil blive overført til, og opbevares af Google på servere i USA.

      Google bruger disse oplysninger til at spore, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, for at rapportere til os om hjemmesiden og at være i stand til at tilbyde sine annoncører oplysninger om effektiviteten af deres kampagner. Google kan stille disse oplysninger til rådighed for tredjemand, hvis Google juridisk forpligtet hertil, eller i for så vidt sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne. Dette er uden for vores kontrol.

      Følgende Google Analytics annonceringsfunktioner er implementeret på hjemmesiden:

      • Markedsføring med Google Analytics
      • Google Displaynetværket indtryk rapportering
      • Google Analytics demografi og interesserapportering
      • Integrerede tjenester, der kræver Google Analytics til at indsamle data via annonceringscookies og identifikatore

      Du kan fravælge Google Analytics annonceringsfunktioner med Google Analytics Opt-out Browser Add-on eller via 'Ad Settings'.

    4. Andre eksterne annonceringsvirksomheder

      Vi bruger også andre eksterne annoncerigsvirksomheder til at vise reklamer, når du besøger vores hjemmesiden. Disse virksomheder kan bruge oplysninger om dine besøg på denne og andre hjemmesider for at vise reklamer om varer og tjenester, der kunne være af interesse for dig. Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller hvis du ønsker at forhindre, at disse virksomheder bruge dine oplysninger, skal du klikke på dette link.

    5. Opbevaringstid

      Vi gemmer ikke passive data længere end strengt nødvendigt til det formål, hvortil de blev indsamlet.

  6. Tredjepartshjemmesider

    Denne fortrolighedserklæring gælder ikke for tredjepartshjemmesider der er knyttet til hjemmesiden via links. Vi kan ikke garantere, at tredjeparter vil håndtere dine personoplysninger på en pålidelig eller sikker måde. Vi anbefaler, at du læser fortrolighedserklæringen på disse tredjepartshjemmsider, før du indtaster dine personoplysninger der.

  7. Ændringer af denne fortrolighedserklæring

    Hjemmesiden kan ændre denne fortrolighedserklæring. Det anbefales derfor at læse denne fortrolighedserklæring regelmæssigt, så du vil være opmærksom på disse ændringer.

  8. Adgang til og ændringer af personoplysninger

    Du kan ændre og/eller slette dine personoplysninger på din profilside.

    Du kan til enhver tid kommunikere med os, hvis du har spørgsmål til vores fortrolighedserklæring eller spørgsmål vedrørende adgang og ændringer (eller sletning af) dine personoplysninger på hjemmesiden. Du bliver bedt om at bruge vores kontaktformular til dette formål.

    Admeen B.V.
    Attn Spilxl.dk
    Hanzeplein 11-27
    8017 JD Zwolle
    Holland

    E-mail: legal@admeen.com

    Vi er registreret hos handelskammeret under nummer: 08154287

øverst på siden